Fietsveiligheid kruispunt Mommersteeg-Wilhelminastraat-Achterstraat Vlijmen (vervolg

Op onze vraag of maatregelen genomen kunnen worden om de verkeersveiligheid van fietsers te verbeteren op het kruispunt heeft de gemeente aangegeven op korte termijn (streep)markering aan te brengen op de Mommersteeg. Hierdoor wordt het verkeer op de Mommersteeg beter geleid en is het duidelijk waar fietsers zich kunnen opstellen om over te steken.

Alle kleine beetjes helpen. En, wie het kleine niet eert is het grote niet weerd … dus we zijn blij met deze toezegging. Maar, we vinden dit nog niet voldoende. Wat ons betreft, wordt dit deel van de Mommersteeg namelijk nu ook al omgezet van een 50 km/h weg naar een 30 km/h weg. En wachten we hiermee niet op een positief besluit over de GOL, zoals wordt voorgesteld door het college. Wordt vervolgd dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *