Ook participatie van wandelaars en fietsers bij herinrichting Vijfhoevenlaan

Uit de huidige schets voor de herinrichting van de Vijfhoevenlaan in Vlijmen blijkt dat het fietspad niet wordt doorgetrokken langs de totale lengte van de weg. Wij vragen ons af wat de consequenties hiervan zijn voor wandelaars en fietsers. In de gemeente zien we namelijk graag meer ruimte voor bewegen, zoals wandelen en fietsen. In de huidige schets lijkt het wandelen en fietsen juist minder gestimuleerd te worden.

Op ons verzoek zal de wethouder daarom in gesprek gaan met de Fietsersbond, VVN Heusden en ook wandelaars en fietsers uit onze gemeente. Om ook fietsers en wandelaars zelf te betrekken bij de herinrichting van het hele traject van de Vijfhoevenlaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *