Vragen inzake Afgesproken doelstelling van natuurontwikkeling Vlijmen-Oost

Bij Vlijmen-Oost maken inwoners zich zorgen om de natuurontwikkeling en groencompensatie. Straks worden daar namelijk bomen gekapt en bosschages weggehaald voor de aanleg van nieuwe wegen. Het is alleen niet duidelijk welke bomen en struiken precies verwijderd gaan worden. Ook zijn de inwoners er niet gerust op dat er als compensatie genoeg nieuwe bomen en stuiken komen. 

GroenLinks-PvdA Heusden deelt deze zorgen. Bomen en struiken zijn belangrijk voor de natuur en voor onszelf (o.a. zuiveren de lucht, geven verkoeling). Daarom hebben we aan het college schriftelijke vragen gesteld over deze kap, de informatie hierover aan de inwoners en de groencompensatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *