Kiezers bedankt!

Dankzij de steun van meer dan vijftienhonderd inwoners van Heusden kunnen wij ons de komende jaren weer gaan inzetten voor een socialer, groener en duurzamer Heusden. Bedankt voor uw stem!

Mensen kiezen met een stem op GroenLinks-PvdA Heusden voor een menselijk, eerlijk en duurzaam Nederland. Dank voor jouw stem op ons, of omdat je als vrijwilliger geholpen hebt bij de campagne. Alles heeft geholpen die cruciale stemmen binnen te halen.

We bedanken ook Frits ten Cate voor zijn inzet voor alle inwoners van Heusden als raadslid van GroenLinks. Hij heeft zich vier jaar lang hard gemaakt om tegenstellingen te overbruggen, te zorgen dat de gemeente er is voor hen die zichzelf niet kunnen redden en te werken aan een schonere wereld.

We feliciteren Ronald Heesbeen en Marjo Stevens met hun verkiezing tot gemeenteraadslid. Zij zullen zich inzetten voor voldoende betaalbare woningen voor jong en oud, toegankelijke zorg, vitale natuur en een energieneutraal Heusden in 2030.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *