Enthousiast en actief voor een sociaal en duurzaam Heusden!

Zoals eerder bekend gemaakt wordt de kandidatenlijst van GroenLinks-PvdA Heusden aangevoerd door de ervaren Ronald Heesbeen, samen met Marjo Stevens aan kop, op nummer 1 respectievelijk plaats 2. De volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen is op 15 december 2021 vastgesteld in een gezamenlijke ledenvergadering. De lijst is een mooie combinatie van ervaren kandidaten en enthousiaste nieuwkomers. Graag presenteren we onze top 7. Naast Ronald en Marjo volgen de maatschappelijk betrokken en politiek ervaren Eric Danse op plaats 3 en onderwijsman en politieke nieuwkomer Said Kerrar op plaats 4. Tenslotte vinden we op plaats 5 ons huidige raadslid Frits ten Cate en op plaats 6 de Rick Timmermans, die ook actief bestuurslid is van DWARS Brabant, de jongerenafdeling van GroenLinks in Noord-Brabant. En, met bevlogenheid voor duurzaamheid en groen, Hanneke van Leur op plaats 7.

Ons hele team staat klaar om samen met inwoners, ondernemers en gemeente aan de slag te gaan met de volgende thema’s: goed en betaalbaar wonen voor iedereen. Toegankelijke zorg en een menselijk bestaansminimum zodat iedereen mee kan doen. En een stevig duurzaamheidsbeleid met meer natuur binnen en buiten de kernen. Bij alles wat we doen stellen we ons de steeds de vraag: “Worden inwoners van onze gemeente Heusden hier beter of gelukkiger van?” Voor nu maar ook voor de toekomst.

De volledige kandidatenlijst van GroenLinks-PvdA Heusden bestaat uit: Ronald Heesbeen (1), Marjo Stevens (2), Eric Danse (3), Said Kerrar (4), Frits ten Cate (5), Rick Timmermans (6), Hanneke van Leur (7), Saskia Duives-Cahuzak (8), Erica van der Heijden (9), Geert-Jan van Nimmerdor (10), Fons van Dijk (11), Edwin Dekker (12), Floris van Himbergen (13), Theodoor Jongmans (14), Robert van Dijk (15), Noor Peters-van Dijk (16) en Marianne de Wild (17). Niet op de foto: Geert-Jan, Floris en Robert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *